Ridlist Lover Life

Thursday, December 1

Buah Tangan Dari Member Ku

Selamat Malam semua...
Dah 2 hari yana tak menaip kat sini...
sory la..yana memang takde mase sekarang ni, maklumlah kelas dah start...buzy la cket...baru hari ni berkesempatan nak menaip lagi...

*************
yana ada seorang member,, dia ni memang baik orangnya,,selalu sangat belanja member2..yana panggil dia ety...Korang nak tahu tak, minggu lepas Ety ni pegi melancong kat Langkawi, Cameron Highland, Penang dan banyak tempat lagi la...Balik-balik jea u, tengok la ape yang dia bawak balik...Banyak tol buah tangan tuk kami semua (siswi AT1106G)..Memang bertuah la sape jadi member2 dia...
_
_
_
_
_

Nah!! tengok la ni ape...
hehehe...


Coklat Daim, Jeruk Campur, Strawberi Kering and d0t...dot...d0t...

yang bestnya mesti lah yang ini...
Strawberry Cream Chocolate...


Yang ni pun same...Milk Choc With Double Mint....

***************

Yang ini Almond and Assorted Nuts Chocolates


dan tak lupa juga strawberry lollipop!!!!
lollipop ni slalu yana dapat bile member2 p cameron...


Dan tak lupe jugak pada Strawberry Kering ni tapi yana kurang sikit makan kerana manis sangat...


****************

Dia juga ada belikan Ole-ole iaitu :-

Keychain Dari Langkawi
&
Getah Rambut Strawberry Dari Cameron Highland


and the last Chocolate ni la yang paling best pemberian dia iaitu Strawberry White Chocolate brand Beryl's


***************

tengok la strawberry white chocolate ni...
best kan n sedap taw..
rugi kalau tak makan...
****************
dan yang kat bawah ni la pemberian ety kepada yana...Banyakkan...Macam-macam chocolate ade...Daim, Hersey, Strawberry Cream Choco, Strawberry Lollipop, Assorted Nuts Chocolate

Labels:

2 Comments:

Blogger Miss Star said...

Banyknya chocolate..i love chocolate very much..:)huhu

December 2, 2011 at 11:56 AM  
Blogger Lieyana said...

mmg banyak pun...
suke lak yana tengok coklat yang banyak tu hinggakn terase sayang nak makan...

December 4, 2011 at 11:29 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home