Ridlist Lover Life

Wednesday, December 14

Jom Join Blogwalking 2012 by JiwarOsak


Jam menunjukkan pukul 1 lebih tapi yana masih belum tidur lagi..nak buat camne, assignment tak siap lagi terpakse la bersengkang mata tuk siapkan assignment nih..

yana tak kisah pun kalau tidur lambat malam nih sebab esok yana ada 1 kelas jea tu pun kul 4-6 petang..s0, boleh la tidur sepuasnya esok...Tak payah susah-susah nak bangun awal....

Memandangkan hari nih yana tak menaip s0 di pagi buta nih yana nak join Blogwalking 2012 by Jiwar0sak ni lah...Mane tahu kan lepas nih makin bertambah follower and traffic kat blog yana nih...Kemudian boleh lah yana blogwalking kat blog korang-korang sambil kenal-kenal dengan blogger baru...



Memandangkan syarat segmen nih kena nyatakan asal blogger so disini yana ingin nyatakan
|
|
|
|
|
V
Yana berasal dari Negeri Terengganu


sekarang ni yana nak tag korang semua
agak-agaknya siapa lah yang bertuah tuh




hah!! korang tunggu ape lagi
yana dah join nih
jom la join skali
untuk tambahfollower dan naikkan traffic kat blog korang
okey d0ne
babaii semua
lepas nih boleh la yana blogwalking kat blog korang semua

Labels:

7 Comments:

Blogger Athirah Amanda said...

hyee singgah dari segmen samaa kitaa dah follow awokk ahaksss

December 14, 2011 at 12:34 PM  
Blogger Jaja Sutera said...

dari segmen yg sama..jaja dah follow awak... :)jempot follow blog jaja balik yer..mekasehh..

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/

December 15, 2011 at 12:21 AM  
Blogger shahdiana said...

dari segmen sama..salam perkenalan...

http://sofiyahasya.blogspot.com/2011/12/jom-join-blogwalking-2012-by-jiwarosak.html

jemput join GA

http://sofiyahasya.blogspot.com/2011/11/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html

December 15, 2011 at 3:13 PM  
Blogger hanna said...

datang sini...
dri segmen yang sme...
salam perkenalan...

http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/jom-join-blogwalking-2012-by-jiwarosak.html

December 15, 2011 at 6:39 PM  
Blogger Muhammad Muadz Al-Hafiz said...

Nice blog..
Dah follow u..
Dari segmen yang sama..
Jom follow me..

http://muhammadaie.blogspot.com/2011/12/jom-join-blogwalking-2012-by-jiwarosak.html

December 19, 2011 at 4:05 PM  
Blogger Mia Liana said...

terjah sini dan follow blog ni.....

December 21, 2011 at 12:44 PM  
Blogger Pink Lavender said...

salam...

berjalan2 ke sini dari segmen yg sama...=)

December 21, 2011 at 6:08 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home