Ridlist Lover Life

Wednesday, December 7

Semua Nih Tuk Blogger Taw!!!



hye uolls!!!
buat ape tuh???

petang tadi mak cik, pak cik, adik, nenek n kazen yana datang sni taw
datang buat ape???
datang hantarkan ole-ole dari Sabah tuk yana
suke nyer yana

dah la tak dapat pegi, dapat ole-ole ni pun jadi lah



***************





korang tengok la keychain yang kat bawah ni
lawa-lawa taw
semua tuh yana nak bagi kat member2 yana
tapi yang bentuk love tuh cantik la pulak
rase cam nak bagi kat si dia jea
hehehe
buat muka tak malu pulak cite kat korang
kalau nak bagi tuh, bagi jela
tak payah bagitahu orang



hah!! kat bawah ni kerepek ape ntah tapi yana panggil telinga keling.. yana tak suke la kerepek ni tapi orang dah bagi yana amik jela..nanti boley makan dengan member2...bagi diorang rase sikit sorg..


yang kat bawah ni nampak cam sedap jea tapi tak tahu la rasenyer cmne sebab yana tak makan lagi...member yana cakap sedap...nanti yana dah makan, yana bagitahu korang sedap ke tak rasenyer yer..






barang yang kat bawah ni paling yana suke...nak-nak snickers tuh...my faveret chocolate yana..sebelum ni yana sanggup abeskan duit tuk beli benda tuh...biase yer yana beli yang besar, harganya rm3 satu tuh...biar mahal asalkan sedap rase nyer...

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V


coklat daim tu pun sedap jgk...dan tak lupe coklat hersey tuh memang sedap..nak-nak yang kulit nyer warna silver tuh...yana suke taw..yang kulit warne gold tuh ad almond kat dalam nyer...

*****************

fuh!! penat yana menaip tak henti-henti lagi dari td...mentang-mentang la wifi laju malam ni...hehehe...
kerepek kat bawah ni yana belum penah makan lagi, orang panggil emping blinjo..ntah cmne rase pun yana tak tahu...tapi yana bau macam kerepek yang pahit tuh...kalau btol la cam kerepek tuh, comfirm x sodap rasenyer...





kat bawah ni satu lagi kerepek yang yana tak tahu ape namenya...maen amik jea semua orang bagi...







D A N
K A T 
B A W A H 
N I H
N A M E N Y A
O R A N G E
T R U F F L E S

|
|
|
|
|
V



member yana dah makan rasenyer white choclate + orange flavour
yana tak suke sangat perisa oren ni tapi nanti yana nak try makan la...mane tahu sedap ker...


yana dah bau tadi, bau cam sedap jea tapi tak tahu la rasenya same tak dengan bau nyer itu...


*****************





mak cik yana bagi kerongsang ni kat yana
nanti boleh la yana pakai kat tudung

************

|
|
|
|
|
V

hah!! kat bawah ni bukan ole-ole dari sabah tapi ole-ole dari secret recipe...lame dah rase nyer tak makan kek yang orang kasi...last yana makan cake secret recipe mase birthday yana yang ke-18...mase tuh classmate yana yang belanja..memang sedap...rasenya seakan-akan yang kat bawah ni tapi yang tu ada banyak almond n hazelnut kat dalam nyer..




sampai-sampai jea kat blik yana terus makan kek ni..yana makan kongsi yang roomate n ety, my BFF...makan kek ni banyak-banyak rase cam nak muntah pulak...maklumlah la banyak sangat krim kat tengah-tengah tuh...







P E N A T N Y A 
Y A N A 
M E N A I P
M A L A M 
N I H

dah tak larat rasenyer...

kat bawah ni

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

satu lagi kek kegemaran yana
kek sarawak yang dibeli kat Jom Heboh Bukit Jalil hari tuh
korang jangan la jelez tengok semua barang yang yana dapat nih
semuanya memang la sedap-sedap


yana paling suka yang warne coklat kuning tuh
sedap taw
ape!! korang nak sikit??
mane boleh.
ni pun tak ckup tuk yana taw


lawa kan corak kek kat atas nih..rase sayang pulak nak makan...tapi kalau tak makan rugi...

|
|
|
|
|
|
V

ala, dah penat rase nyer jari yana ni menaip
yana nak berhenti la menaip tuk malam ni
ade mase yana menaip lagi yer




okeyh!!!!
selamat malam semua
babaiii
love uolls

ade mase sudi-sudi la singgah lagi kat sini

Labels:

3 Comments:

Blogger CikAnyss' :O said...

feewit, jom join segmen up follower spntas kilat , anda semua dialu2kan :)

December 8, 2011 at 11:26 AM  
Blogger aReLaN said...

waaaaaaaa...gmbr makanan bkn men lg.terliur tgh2 mlm ni.aiyaaa

December 8, 2011 at 11:44 PM  
Blogger Lieyana said...

owh...arelan nak ke??
yana bley bg cket...hehehe

December 9, 2011 at 10:53 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home