Ridlist Lover Life

Sunday, December 4

Bestnya Kalau Blogger Boleh Jadi Pakwe Dia


salam sejahtera to all readers

Alangkah bestnya kalau yana boleh jadi pakwe dia... =D
Knape yana cakap best...
Mane tak bestnya, tengok la ape yang dia nak bagi pada si dia tuh....Macam-macam adaa...Jelez yana taw...


\



Jom kita terjah ape yang dia nak bagi pada si dia...
j0m....j0m...j0m...














agak-agaknya apelah yang ada dalam plastic bag ni??



**************



macam-macam ade taw...rugi la kalau tak terima pemberian dia ni...memang rugi sangat-sangat yana kata kan....Kalau yana jadi si dia c0mfirm-c0mfirm yana terima semuanya dan merasakan betapa bertuahnya dapat memiliki diaa ni...










haaa!!!!!!!!
sekarang jom kita tengok ape yang ada lam plastik beg ni...








pelbagai jenis coklat ade
korang nak coklat ape???
toblerone, Almond and assorted nuts chocolate, daim, almond hersey, tango chocolate n bayak lagi la
selain tu, dried strawberry pun ade
perfume juga tak ketinggalan
minyak gamat n bam gamat pun tersenarai gak
jeruk campur dari penang pun ade gak
macam-macam ag la ade

*****************
memang bertuah la sape jadi pakwe dia ni
kalau yana ni lelaki lame dah yana amik dia jadi gf yana
naseb baik same kaum

******************
selama yana berkawan dengan dia ni, dah bermacam-macam benda dia bagi kat yana...kadang-kadang lahir gak rase malu dalam diri ni kerna dia terlalu baik untuk jadi kawan yana.... selain tu jugak dia cerdik... and then, dia selalu tolong yana time susah dan senang... terima kasih Ya Allah kerana telah mengurniakan seorang sahabat seperti dia ini... sahabat mase susah dan senang walaupun ade jugak la yang terase di hati ini tetapi itu adalah lumrah kehidupan... kalau tak de rase camtu tak guna la Allah mengurniakan kita perasaan dan tak dapat lah kite merasai nikmat hidup yang sebenarnya...kadang-kadang Allah hendak menguji kita sebagai makhluknya samada kite sabar atau tidak... 


*******************

okey la,, jari yana pun dah penat menaip ni... bila ade mase terluang, yana akan menaip lagi di sini... 


Selamat Malam Semua dan semoga berjumpa lagi

Labels:

2 Comments:

Blogger thecheapzone.blogspot.com said...

nice blog..visit me back k!!http://thecheapzone.blogspot.com/

December 5, 2011 at 6:58 AM  
Blogger Lieyana said...

thanks...
dah singgah pun blog kamu...

December 7, 2011 at 10:08 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home