Ridlist Lover Life

Monday, December 19

Sebelum Ni Ayam Brand Sekarang ...


selamat malam semua
korang buat ape nih?
lame dh rasenya x update blog nih
xde mase kot
kalau ade mase line pulak slow
tu lah mslhnya

**************
korang pernah dengar tak produk ayam brand
produk ni memang terkenal la malaysia nih
nak-nak ikan sardin dia tuh
mak yana pun slalu beli sardin produk nih
kacang lam gambar kat bawah ni pun yana suka gak
sedap sangat

|
|
|
|
|
|
V



*************

baru-baru nih yana ade belek satu katalog tuh
korang tahu ape yang yana tengok??
mesti la korang tak tahu kan


yana tengok ade produk dari ikan brand
terkejut yana
seumur hidup yana, hari tuh baru yana tahu yang ada 
produk ikan brand
produk tu ade jual bermacam-macam jenis rempah

haaa!!!
dari situ la yana dapat title tuk tajuk entry yana kali nih
korang tengok la sendiri kat bawah ni antara sample produk ikan brand

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

tadaaaa
rempah dari ikan brand




lepas ni, kalau ade orang tanya sal brand ni
comfirm-comfrim la yana bley cerita serba sedikit


************

okeyh sayang-sayangku sekalian
sekian saja tuk kali nih
ade mase yana menaip lagi di sini

*************
love uolls
salam
and gud nite


Labels:

3 Comments:

Blogger aReLaN said...

hahaha...xprnh jmpe lak ikan brand.nk kna g cari ni.

December 19, 2011 at 10:10 PM  
Blogger mas saari said...

singgah dari blog CC!

tak pernah jumpa gak produk ni..

December 20, 2011 at 11:44 AM  
Blogger AbgFeroZ said...

gulink2 singgah nak kasi tau links anda dah di bloglistkan

http://jiwarosak.com

December 21, 2011 at 10:12 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home